Liquid gold

liquid gold

Diepe
verbinding
met de natuur

liquid gold oil

Eureleaf gelooft in de toepassing van hennepproducten en de heilzame werking ervan en verwijst daarom naar 'Liquid Gold'. Daarom wil zij CBD-olie produceren en leveren welke geproduceerd worden volgens gecertificeerde kwaliteitssystemen om kwaliteit en ‘food safety’ te waarborgen voor haar klanten en eindgebruikers. Eureleaf doet dit onder andere voor de B2B markt door klanten te voorzien van private en white label hennepproducten met een snelle levering. Op deze manier blijft het aanbod CBD-producten voor eindgebruikers op de markt gevarieerd, maar worden (steeds meer) producten gemaakt met in acht neming van de hoogste kwaliteitsstandaarden. Op deze manier draagt Eureleaf bij aan het verbeteren van het imago van hennepproducten wereldwijd.

Waarom
Eureleaf

Eureleaf beschikt over een volautomatisch afvullijn om in bulk te produceren. Elk CBD product wordt ontwikkeld op onze eigen productielocatie om zo traceability en kwaliteit te kunnen garanderen. Om private labels aan te bieden kunnen klanten zelf de etiketten, doosjes en bijsluiters aan ons toeleveren zodat Eureleaf de producten geheel klantspecifiek kan produceren. Naast het aanbieden van standaardproducten denkt Eureleaf mee in de ontwikkeling van innovatieve producten en werkt hiervoor samen met gecertificeerde laboratoria.

  • Eigen productontwikkeling
  • Werkt volgens FSSC 22000 en ISO 9001 (werkt aan het behalen van dit certificaat)
  • Gebruik van de beste EU-grondstoffen
  • Private labeling & klantspecifieke productie
  • Productlijn voor particuliere en B2B-markt | Zendrops
home-branding-woman

De ultieme
symbiose van
weelde en zen

Onze belofte aan u

Enerzijds ontzorgt Eureleaf haar klanten van productie en logistieke processen door volgens private label te produceren met in achtneming van de hoogste kwaliteitsstandaarden en certificeringen. Anderzijds biedt Eureleaf een totaaloplossing in de vorm van een lijn “Zendrops” om marktintreding tot de markt voor hennepproducten en voedingssupplementen te vergemakkelijken. Een constante factor is de inhouse productie voor de B2B-markt in de vorm van bulkproductie. Daarnaast zijn de oliën gebaseerd op Europese grondstoffen die biologisch geteeld zijn. 

Onze visie

Onze visie is dan ook om Europees erkend producent van hennepproducten te zijn. Door toelating aan de Europese Unie van CBD-olie en andere Hennepproducten groeit de markt voor hennepproducten en stijgt de vraag naar bulkproductie volgens hoge kwaliteitsstandaarden en certificering. Eureleaf heeft haar productie efficiënt opgezet en heeft hierdoor voorzieningen getroffen om mee te kunnen groeien met de marktvraag.

Scroll to discover
Shop now
Nature’s solution
for balance
×

Newsletter